Over werken bij ons

Werken bij Henk van Tongeren

Welkom bij Henk van Tongeren Water & Techniek

Zo willen we dat jij je voelt. We zijn een open en oprechte organisatie, ontstaan vanuit een warm familiebedrijf. We vinden het daarom ontzettend belangrijk dat onze medewerkers zich thuis voelen. De meeste jaren van je leven werk je, dus laten we dit dan fluitend doen en vol passie! Je thuis voelen betekent ook dat jij jezelf kunt zijn en kunt doen waar jij goed in bent. Juist door onze verschillen te bundelen, maken we onszelf alleen maar sterker. Wat we wel allemaal gemeen hebben? De drive om het beste uit onszelf te halen om een ander vooruit te helpen en de wereld een stukje mooier te maken.

Wij als werkgever

Noem ons maar gewoon bij naam, vinden we veel prettiger. Een stropdas doen we alleen om als het moet en de deuren staan bij ons altijd open. Er heerst bij Henk van Tongeren echt een teamgeest. We vinden het belangrijk dat jij je écht onderdeel voelt van ons bedrijf. Het is ook jouw bedrijf. We doen het namelijk samen.

Daarnaast vind je bij ons nog vastigheid. Goed werk wordt namelijk beloond met een vast contract. Niets tig tijdelijke contracten achter elkaar. Als wij overtuigd zijn van jouw kennis en kunde en jij voelt je bij ons op je gemak dan kunnen we elkaar snel de hand schudden.

Die vastigheid vertaalt zich ook naar het gemiddelde aantal jaren dienstverband bij ons. Bijna elk jaar kunnen we wel weer een jubileum vieren of zwaaien we iemand uit die na 40 jaar dienstverband met zijn of haar welverdiende pensioen gaat.

Eén van de redenen waarom mensen lang blijven hangen, zijn onze ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden. Je krijgt hier volop de mogelijkheid om door te leren en door te groeien. Geen dag hoeft hetzelfde te zijn, want de regie over je loopbaan mag je zelf nemen. Deze eigen verantwoordelijkheid stimuleren we graag.

Toch blijft de belangrijkste redenen volgens onze medewerkers: dat we mooi en uitdagend werk doen, samen verschrikkelijk kunnen lachen én er voor elkaar zijn in moeilijke tijden. Daar zijn we het roerend mee eens.

Thea

Thea van P&O

Jij als medewerker

Werken bij Henk van Tongeren betekent werken in een dynamische omgeving. Geen dag is hetzelfde. Dit geeft veel vrijheid en afwisseling. Onze mensen vinden dit fijn. Ze houden van een uitdaging en hebben de drive om het beste uit zichzelf te halen. Voor hun eigen plezier, natuurlijk, maar vooral om anderen verder te helpen. De kwaliteiten en eigenschappen die wij belangrijk vinden in onze medewerkers zijn:

Betrokkenheid

We zijn open en oprecht geïnteresseerd in elkaar.

Daadkracht

In ons werk moeten we vaak snel beslissingen nemen. Dit vergt keuzes en slagvaardigheid.

Positiviteit

Maak plezier, vier successen en wees trots!

Samenwerken

Door onze krachten te bundelen komen we verder dan alleen.

Betrouwbaarheid

We werken op basis van goed vertrouwen en zijn eerlijk tegen elkaar.

Verantwoordelijkheid

Je voelt dat je zelf ook verantwoordelijk bent voor ons gezamenlijke succes en draagt actief je steentje bij.

Persoonlijke ontwikkeling

Jij wilt graag het beste uit jezelf halen en vindt het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen.

Opleiding & Ontwikkeling

Werken en leren, dat gaat bij ons hand in hand. Technologische ontwikkelingen staan niet stil, mensen staan niet stil. Daarom investeren we graag in opleidingen en cursussen. Zo houden we onze kennis up to date en kun jij doorgroeien als persoon en in je werk.

Leer het vak in de praktijk

Bronbemalen leer je niet in de schoolbanken, je leert het bij ons in de praktijk. Door gewoon mee te werken en de nodige opleidingen en cursussen te volgen. En daar betalen we je gewoon een vol salaris voor. Werkend leren noemen we dat. Zo zijn veel van onze collega’s ooit begonnen met een elektrotechnische achtergrond, sleutelden eerder aan voertuigen, reden op de vrachtwagen of hebben de landbouwschool doorlopen. Bronbemaling was compleet nieuw voor ze. Maar wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze allemaal beschikken over technisch inzicht, een passie hebben voor techniek, van afwisseling houden en graag werken in een de buitenlucht.

Herken jij jezelf hierin? Dan zoeken we jou.

Bas Davies

Wij zoeken jou als:

Jij net van het VMBO komt en graag leren wil combineren met een betaalde baan;
Jij een technische-, civiele- of landbouwopleiding (MBO/HBO) hebt gevolgd;
Voor als je je wilt laten omscholen en een passie voor techniek hebt;

Ontmoet onze mensen

We zijn er met bijna tachtig en still growing. Te veel om allemaal persoonlijk aan je voor te stellen. Maar vooruit, deze 6 collega’s wilden zich al graag aan je voorstellen. Ontmoet Bas, Marcel, Jan, Han, Aloys, Wietze en Bertram.

Scroll naar boven