Werken bij

Werk aan de basis voor een veilige omgeving

Werk aan de basis voor een veilige omgeving

Dat is wat jij doet als je bij ons werkt. Samen werken we aan de wereld van morgen. Met veel plezier en passie voor geotechniek en geohydrologie. Met jouw kennis en kunde halen we waardevolle data uit de bodem en zetten we die om in adviezen waar onze opdrachtgevers op kunnen bouwen. Letterlijk, want zonder goed advies kan er niet veilig gebouwd worden. Werken aan de wereld van morgen betekent ook werken aan jouw wereld. Hoe wil jij jezelf ontwikkelen? En doe jij waar je goed in bent? Vinden wij ontzettend belangrijk. Want alles staat of valt met de mensen.

Kom je d’r bij?

Tjaden-adviesbureau-vacatureoverzicht

Bekijk onze vacatures

Geen passende vacature voor jou?
Stuur dan een open sollicitatie.

Werken bij Tjaden betekent:

Stilzitten doen we niet. Als bedrijf zijn we continu in beweging, maar ook als persoon. We geven je daarom graag de kans om je te blijven ontwikkelen. Door bijvoorbeeld een opleiding te volgen of intern door te groeien.

Bij Tjaden Adviesbureau ziet elke werkweek er weer anders uit. Geen dag is hetzelfde. Dit maakt het werk zeer afwisselend, maar vraagt ook om de nodige flexibiliteit en zorgvuldigheid. Als jij snel kunt schakelen én accuraat te werk gaat, ben je hier aan het juiste adres.

Van eenvoudige kelderbouw tot complexe bouwputten en infrastructurele projecten in stedelijk gebied: wij werken aan de meest uiteenlopende projecten. Die afwisseling vinden we mooi en houdt ons scherp.

Bij ons hangt er een familiaire sfeer. De lijnen zijn kort en er is veel persoonlijk contact. We weten wat we aan elkaar hebben. Soms is een blik genoeg. En de vrijdagmiddag is snackmiddag. Zet die maar vast in je agenda.

Wij zoeken jou

Wil je werken aan geohydrologische of geotechnische projecten? In een compact en enthousiast team van adviseurs? Bij een bedrijf waar je de vrijheid én tijd krijgt om veel te leren? Kom dan heel snel eens praten.

Scroll naar boven