(Junior) Adviseur Funderingen

(Junior) Adviseur Funderingen

Wij zoeken
per direct een (part-time / full-time) adviseur funderingen

Locatie
Alkmaar

Functieomschrijving
Wil je werken in een (geo)technische omgeving, waar je je concentreert op het opstellen van funderingsadviezen? In een compact en enthousiast team van adviseurs? Dan is dit een kans om je carrière een mooie start te geven bij Tjaden!

Hoe ziet jouw dag eruit?
Als adviseur funderingen bij Tjaden ben je naast het uitvoeren van berekeningen en het opstellen van funderingsadviezen ook het aanspreekpunt voor constructeurs en ben je betrokken bij de uitvoering van het grondonderzoek. Dit maakt het werk dynamisch en afwisselend.

Onze opdrachtgevers
Onze opdrachtgevers variëren van constructeurs voor particulieren tot grote bouwkundige aannemers. De omvang van de projecten varieert van bodemonderzoek en funderingsadvies voor een nieuwe woning tot complete bouwkuipen voor een 2-laagse parkeerkelder onder een nieuwbouwcomplex. En alles wat daartussen zit.

Wie ben jij?

 • Een studie Civiele Techniek of Bouwkunde afgerond op HBO- of universitair niveau
 • Je hebt kennis van funderingstechnieken en funderingsberekeningen
 • Je bent klantgericht, flexibel, ondernemend en resultaatgericht
 • Je kunt goed omgaan met vrijheid en verantwoordelijkheid
 • Je bent 16 tot 40 uur per week beschikbaar

Wie zijn wij?
Tjaden Adviesbureau voor Grondmechanica BV is al meer dan 40 jaar actief als adviseur op het gebied van geotechniek en geohydrologie. Wij zijn gespecialiseerd is op het gebied van infrastructuur, waterbouw, (geo)hydrologie, geotechniek, monitoring en bemaling. Tjaden Adviesbureau voor Grondmechanica is, samen met Theo van Velzen Grondboringen en Bronbemaling BV, een onderdeel van Henk van Tongeren Water & Techniek uit Apeldoorn.

Wat bieden wij?
Wij bieden je een uitdagende functie in een dynamische en professionele werkomgeving. Bij ons heerst een aangename informele werksfeer met korte lijnen, waardoor er snel geschakeld kan worden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Bouw & Infra. De balans tussen werk en privé is flexibel. Wil je ook vanuit huis werken? Prima. Een opleiding volgen? Graag zelfs!

Stuur je sollicitatie met motivatie en CV naar info@tjadenadvies.nl.

Wil je meer informatie over de functie, neem dan contact op via info@tjadenadvies.nl.

Zin om bij ons aan de slag te gaan?

Top! Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op om te kijken welke mogelijkheden we voor je zien.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Scroll naar boven