Over ons

Tjaden-over-ons

Wij zetten geo-data om in adviezen waarop u kunt bouwen

Het begint allemaal bij de bodem. Bij Tjaden Adviesbureau voor Grondmechanica geloven wij dat geo-data het fundament is voor een veilige leefomgeving. Want alles wat gebouwd en ontworpen wordt, kan niet zonder het juiste fundament. En dat is waar wij u bij helpen. Wij zijn Tjaden Adviesbureau voor Grondmechanica en zetten geo-data om in adviezen waarop u verder kunt bouwen en ontwikkelen.

Extra informatie nodig over onze duurzame inspanningen
of op zoek naar een van onze diensten?

“Wij geloven dat geo-data het fundament is voor een veilige leefomgeving.”

Onze geschiedenis

Die begon al in 1968 toen Tjaden Adviesbureau voor Grondmechanica zich afsplitste vanuit het Grondboorbedrijf Tjaden B.V. Een Haarlems familiebedrijf dat zijn oorsprong heeft in het jaar 1895. Sinds de afsplitsing ligt de focus volledig op het uitvoeren van geotechnisch bodemonderzoek en de advisering op het gebied van grondmechanica, funderingstechnieken, geohydrologie en bemaling. Voor de aanleg van een kelder tot de bouw van een nieuwe haven.

In 2011 werd het bedrijf overgenomen door Theo van Velzen en verhuisden we naar Alkmaar. Vandaag de dag staan wij onder leiding van Van Tongeren Watertechniek BV. Ondanks de wisselingen van eigenaar bleef de focus en de kenmerkende mentaliteit bij Tjaden hetzelfde: doen waar je kracht ligt en daar de beste in willen blijven. Dit geldt niet alleen voor ons werk, maar ook voor de werkvloer. Wij geven mensen de kans en de mogelijkheid om door te leren en het beste uit zichzelf te halen. Zo komen ze uiteindelijk op de beste plek. Precies wat wij ook in ons werk als geotechnisch ingenieurs altijd voor ogen hebben.

Onze missie

Wij delen dezelfde missie als ons moederbedrijf Van Tongeren Watertechniek BV, omdat we geloven dat we verder komen als we samen in beweging blijven. Dat betekent: koppen bij elkaar en handen uit de mouwen. Met als doel: u de beste oplossing bieden voor uw vraagstuk en de wereld een stukje mooier maken. Bijzondere en lastige klussen? Daar krijgen wij juist energie van. Het daagt ons uit om te blijven innoveren. Om projecten goed van de grond te krijgen. Om met onze adviezen de wereld een handje vooruit te helpen. Wij fantaseren niet over een betere toekomst, wij werken nu al aan de wereld van morgen. Waar kunnen we u bij helpen?

Geotechnisch advies nodig of een vraag over onze dienstverlening?

Scroll naar boven