CO2-prestatieladder

Tjaden-over-ons

Duurzaam denken én duurzaam doen

Bij Tjaden Adviesbureau voor Grondmechanica vinden we dat wij als bedrijf onze verantwoordelijkheid moeten nemen voor het welbevinden van mens, milieu en maatschappij. Wij zijn ons elke dag bewust dat er door onze werkzaamheden schadelijke CO2 vrijkomt. Daarom streven we ernaar om elk jaar minder brandstof te verbruiken én te investeren in duurzame alternatieven en initiatieven. Neem ons kantoor, dat verwarmd wordt door een warmtepomp en waar 430 zonnecollectoren op het dak prijken. Hiermee voorzien we het kantoor en de werkplaats van stroom en leveren we de overtollige energie terug aan de energieleverancier. Heel mooi natuurlijk, maar we zijn er nog lang niet. Daarom toetsen we onze prestaties aan de CO2-prestatieladder niveau 3.

“Wij geloven in een betere toekomst. En vertrouwen op ons kunnen om daar te komen.”

CO2-prestatieladder

Trots zijn we erop dat we al sinds 2016 gecertificeerd zijn volgens de normen van de CO2-prestatieladder niveau 3 van SKAO. Vanaf 2015 hebben we al onze genomen maatregelen en prestaties inzichtelijk gemaakt en hebben we mooie CO2-reducties gerealiseerd. In 2019 heeft een hercertificering plaatsgevonden en hebben wij voor de komende vijf jaar een nieuwe doelstelling geformuleerd:

Wij streven ernaar om in vijf jaar een reductie te halen van 3% per fte op brandstof (scope 1) en een reductie van 80% per fte op ingekochte elektriciteit (scope 2).

Voor onze bedrijvenpagina bij SKAO klik hier.

Meer weten over onze duurzame prestaties?

Reduceren doen we samen. Met onze medewerkers, klanten en samenwerkingspartners. Zo helder en transparant mogelijk hieronder alle informatie over onze prestaties voor de CO2-prestatieladder niveau 3.

Download

Extra informatie nodig over onze duurzame inspanningen of op zoek naar een van onze diensten?

Scroll naar boven